I'm coming out

Gepubliceerd op 9 juni 2020 om 00:00

I’m coming out

Yes, eindelijk is het zo ver I’m coming out. Nee ben net getrouwd met mijn man. Die coming out had ik al jaren geleden. Maar voor een ieder die nog wel zijn coming out moet krijgen, hebben, nemen…. Doe het! It feels great.

God it feels Great!

Alhoewel het ook rete eng is…want wat gaat iedereen zeggen die je dacht echt te kennen of vinden ze het wel leuk of is het wel goed genoeg. Hahahaa natuurlijk is het goed genoeg. Ik, jij, hij, zij,wij, jullie en jaaaaaaa… we zijn allemaal goed genoeg!

Door de corona gedwongen om nog dieper naar binnen te gaan. En geloof me het was behoorlijk donker soms daar binnen. Maar hier ben ik dan, de beste versie van mezelf en deze deel ik met jullie. Eindelijk durf ik mijn volledige dromen en wensen te leven. In mijn complete zijn en volledige potentie.

Soulsearchen

Toen ik in 2016 mijn eerste spirituele cursus ging doen bij Annelies Hoornik, was ik gelijk verslaafd aan het soulsearchen. Ik heb binnen een jaar alle cursussen behaald die er toen waren. Prosperity, popte er toen gelijk in mijn hoofd op. Ik dacht toen alleen maar: ”Een eigen bedrijf opzetten met coachen en begeleiden, yeahh right. Who are we kidding. Ik ben artiest".

Ik heb in 2020 mijn Spiegelopleiding tot spiegelcaoch gedaan bij Marian van Tour. Met deze opleiding en al deze cursussen voelde ik me compleet. Maar nog steeds kwam het gevoel niet in me op om het daadwerkelijk groots in te zetten.

Ik ben bij hypnotherapeut Hans Roovers geweest. Dat was net als mijn opleiding en mijn spiritule cursussen een mega eye opener. Alles viel op zijn plek en paste nu als puzzelstukjes in elkaar.

Coming Out

En hier ben ik dan met mijn coming out, als totale en complete ik. Als je wilt mogen jullie er allemaal gebruik van maken. Niets moet, alles mag. Mijn site, mijn wekelijkse blog en podcast zijn een feit. Ook mijn social media is gereed. Instagram, Facebook ,Pinterest, Spotify en LikendIn, ik ben er te vinden.

Na al die jaren mezelf alleen maar als artiest te hebben gezien, ben ik wel klaar met het in hokjes denken en belemmerende overtuigingen erop na te houden. Als dat is wat je wilt, is dat wat het universum aan je bevestigd.

Ik ben er klaar mee, maar zeker klaar voor. Ja, ik ben er zo klaar voor. Klaar om mezelf te zijn en anderen daarmee te kunnen helpen. Dit is mijn coming out op elk gebied en niveau. Graag presenteer ik jullie:

Prosperity, positivity is the key

Coaching & Begeleiding met de beste aspecten uit het leven!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.