Unleash The Power Within Me

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 00:26

Wie van jullie heeft er ooit wel eens iets gedaan waarvan je dacht; 'oh dat lijkt me best leuk', 'daar geef ik me voor op'? Je hebt geen idee wat je te wachten staat, maar je hebt gehoord dat de host van wat je gaat doen wel de beste is op zijn gebied.

De held
Sterker nog, deze persoon in kwestie claimt één miljoen dollar, om een jaar coaching van hem te mogen ontvangen. Deze man vraagt dit zonder blikken of blozen, de held. Ineens zag ik iets voorbij komen over deze man. En geloof het of niet, zoals de amerikanen zeggen: "It was an offer l couldn't refuse".

Mr. Tony Robbins
Één van mijn motto's is 'sharing is caring’, dus appte ik twee collegae vriendinnen of zij ook aan het evenement van Mr. Tony Robbins wilde meedoen. Helaas had één van de twee collegae een volle agenda, maar ik had nog iemand waarmee ik deze ervaring kon delen. Dit was voor mij zo'n moment waarvan je niet weet waarom het op je pad komt en je het zo enorm met beide handen wilt aangrijpen. Mijn onderbewustzijn wist dit heel goed. Groei, groei, groei, in een korte tijd veel groeien.

Mindset en focus
Wanneer je een besluit neemt om je te omringen met gelijkgestemden komen deze op je pad. Er gaan deuren open, zodat je de kansen die jij wilt benutten, ook kan ontvangen. Het is een beetje hetzelfde wanneer je nu om je heen kijkt naar alle blauwe objecten in je kamer, of geel. Je was je er eerst niet eens van bewust dat ze er waren. Nu jij gefocust bent op deze kleuren zie je ze. Het is je mindset en focus.

Outstanding
De beste manier om zo snel mogelijk te groeien op het gebied waarin jij dit wilt, is om het van iemand te leren die 'outstanding' is op dat vlak. Voor mij is dat nu coaching. Sowieso ben ik ervan overtuigd dat datgene wat ik leer om door te geven, ik eerst zelf ga ervaren. Op die manier weet ik of het werkt, wat het doet, hoe goed het is, hoe ik het op mijn manier kan toepassen en delen.

Unleash the power within
Het zou gaan om de 4 daagse online cursus van Tony Robbins; "unleash The Power Within". Nog steeds kon ik me er niks bij voorstellen. Ik heb 2 vrienden in mijn kring zitten die ooit live bij zo'n evenement van hem zijn geweest. Één van hen heeft zelfs al zijn opleidingen daar gevolgd. De basis is gelegd kun je dan wel stellen.

De energie
Door corona is alles nu online, en deze man heeft een speciale studio laten bouwen. Hierin kunnen meer dan duizenden mensen tegelijk via zoom alles volgen, op een 360 graden scherm die helemaal rondom hem heen gebouwd is. De energie spatte door het scherm heen, zijn manier van interactie, wat hij met je doet is geweldig.

Eva Jinek
Iedereen die mij kent weet dat energie mijn ding is. Altijd aan zijn, met de drijvende energie van vooruit gaan en iets bereiken. Stil zitten heb ik een broertje dood aan. Dus zijn manier van teachen is totally my piece of cookie. Ik voel me nu net Eva Jinek met al mijn engelse uitdrukkingen, maar goed ik zit in een lekkere flow en heb net 4 dagen lang alleen maar engels gehoord, geschreven en zelfs gedroomd. Dan ben je ook helemaal ondergedompeld in engels.

Ik hou niet van lezen
Het mooie van dit alles is dat ik mezelf dagelijks met informatie voorzie door een podcast of luisterboek. Ik hou namelijk niet zo van lezen. Toch grappig als jezelf wekelijks een blog schrijft en het leuk vind als mensen het wel lezen. Smaken verschillen zeggen we dan maar. Anyway zo kwam ik ook wel eens stukjes tegen van Tony Robbins, die waren wel ok, maar kwamen toen nog niet zo bij me binnen. Ik trok zijn stemgeluid niet en ik trilde blijkbaar nog niet op zijn frequentie. Ik was nog niet klaar om te horen wat hij te vertellen had.

Een grote vriendelijke reus
En dan heb je ineens een weekend geboekt waar je niemand anders gaat horen dan deze man, dacht ik. En daar was hij een grote vriendelijke reus. Die je wel verteld hoe het zit. Iedereen weet dat ik een zwak heb voor grote vriendelijke reuzen. Jawel ik ben er met één getrouwd. En deze komt iedere dag nu een privé show geven aan mij. Haha wishful thinking. Maar zo in je huiskamer op zoom voelt dat toch speciaal.
Zoals ik al zei ik wist niet wat me te wachten stond. Maar God wat een hoop kennis heeft deze man op elk gebied. Letterlijk alles van de zeven hoofdpeilers, fysiek, emotioneel, relationeel, time management, werkgebied, financieel en het vieren van en bijdragen aan de gemeenschap of de wereld. Al deze gebieden kwamen aan bod.

Oude gewoontes
Ik heb als een malloot zitten schrijven zo blijft de kennis bij mij het beste hangen. Inmiddels heb ik ook geleerd hoe je dingen nog makkelijker kan veranderen en leren in je leven. Door fysiek, mentaal en met woorden kun je het leer- en veranderingsproces nog makkelijker laten verlopen. Ook de dingen die je voorgoed wilt veranderen, zodat oude gewoontes je niet terug brengen in je oude staat.

Levensveranderende ervaring
We kregen niet alleen maar Tony als spreker. Ook andere te gekke mensen zoals Joseph McClendon, Siri Lindley, Scott Harris en van Nederlandse bodem kwam Vasco Rouw langs. En dat in vier dagen. Je kan je natuurlijk voorstellen, dat als je niks verwacht, ik weer één van die bijzondere weekenden heb gehad in mijn leven. Misschien zelfs wel een levensveranderende ervaring.

De volle honderd procent
Een bijzonder weekend, waarin ik alles gedaan heb. Gehuild, gegild, gelachen en geleerd. En dat helemaal in mijn uppie. Het rare is wanneer je dit soort dingen moet doen, ik persoonlijk toch over een klein drempeltje van schaamte moet. Ja hoor, gil maar 'yes' en zeg maar 'l'. Het voelde zo stom om dit te doen in het begin. Maar ik dacht of je gaat ‘all-in’ en je beleeft deze ervaring voor de volle honderd procent, of je betaald ergens voor en doet jezelf tekort. De keuze was snel gemaakt.

De zeven hoofdpeilers
De dagen waren allemaal mooi opgebouwd. Waarin er veel uitgelegd werd over hoe dingen op de zeven hoofdpeilers werken. Alle tips & tricks, do's and don’ts kwamen voorbij, die echt mega waardevol zijn voor het leven maar ook in coachvorm echt super handig zijn. Dag 3 ging over innerlijke conflicten. Overtuigingen die je jezelf hebt opgelegd. Het mooie ervan is, dat vaak het tegenovergestelde waar is. 

The ugly cry
Inmiddels dacht ik dat ik wel zo ongeveer alles had opgeruimd. Hahaha dacht ik en hop daar kwamen toch nog ineens 3 demonen de kast uit. Door mezelf opgelegde overtuigingen. Ja hoor "I went into the ugly cry', snot, tranen, kokhalzen alles wat 'the ugly cry', 'the ugly cry' maakt, passeerde de revue.

We had a breakthrough
Mijn eigen reus was net even thuis gekomen en wilde me natuurlijk troosten. Maar Tony had gezegd dat dit niet mocht voor het proces. Dus ik, pratend door 'the ugly cry' heen, gaf aan dat dit niet mocht. Beduusd ging hij maar weer weg. En dat gaf nog meer voeding om nog dieper te gaan. Heerlijk helemaal alleen in mijn huiskamer. Yesss yess yesss ladies and gentleman; We had a breakthrough moment! Zoals Tony Robbins dit noemde. En het voelde ook wel zo.

Een beter mens
Heerlijk dat ‘soulsearchen’ zoals ik het zelf altijd noem. Een beter mens worden, alle labels van jezelf verwijderen en gewoon lekker zijn. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. En zoals ik wel vaker zeg, je hogerzelf weet altijd wat het beste voor je is.

Trucjes
Ik had geen idee wat me dit weekend te wachten stond. Ik ging er in met eens kijken wat voor trucjes deze man gebruikt. Klinkt vrij oneerbiedig, maar dat is vaak het geheime wapen. Beetje sceptisch zijn niets verwachten en je wordt compleet overdonderd. Ook al hadden vrienden van mij gezegd dit is mind blowing. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Dan denk ik: "Ja, ja, laat mij dat zelf maar ervaren en besluiten”. En zo gezegd zo gedaan.

Aligned
En wat ben ik rijker geworden van dit weekend. Sowieso vind ik na elke dag ben je een ander mens, er gebeurt iedere dag iets waar je van leert of dankbaar voor kunt zijn. Wat elke dag is anders. Maar thank god is mijn hogerzelf mega aan het werk en doet mijn ego de laatste tijd ook goed mee. Dus ben ik behoorlijk aligned. Er komen mensen op mijn pad door wie ik kan groeien want dat is mijn verlangen, dat is wat ik wil. Zodat ik kan delen en mensen die willen ook mee kan nemen naar een hoger niveau van zichzelf. Hun volledige potentieel.

Enthousiaste fans
En zoals Tony zegt je wilt geen tevreden klanten, je wil enthousiaste fans. Want dat zijn de mensen die over je praten en door die mond op mond reclame heb je ineens een live wall van 360 graden en duizenden fans die met zijn allen ineens een stuk meer van hun potentieel benutten en waarvan hun leven nooit meer hetzelfde is. Je snapt natuurlijk wat mijn nieuwe doel is!

Unleash my power within
Want geven is voor mensen die groots zijn leuker dan ontvangen. Don’t get me wrong, ook het ontvangen is groots, maar dat is het meer dan waard. Ik heb veel meer mogen ontvangen dan dat ik verwacht had. Dat is waarschijnlijk ook de kracht voor mij geweest van dit weekend. Thanks Tony for sharing and unleashing my power within.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.