Happy New Year

Gepubliceerd op 3 januari 2022 om 16:17

Yes we did it! Een jaar ouder, een jaar wijzer en wat een flexibiliteit en creativiteit hebben we ontwikkeld. Voor sommige mensen was het afgelopen jaar een jaar van overleven, nieuwe kansen, grote verliezen en beslissingen. Maar ook het jaar van bewustwording. Bewust worden van jezelf, de mensen en de wereld om je heen. En hoe pittig het soms ook kon zijn, ik sluit het jaar met een grote glimlach en mega dankbaarheid af. Dus ik neem bij deze de gelegenheid om jullie allemaal een te gek 2022 te wensen waarin balans, harmonie en liefde centraal staan. Dat je in gezondheid, geluk en overvloed mag leven en dat al je wensen en dromen uit mogen komen.

 

Hallo 2022

Zo, dan is het eindelijk zover, het jaar 2022 is daar. Een jaar met mooie getallen. Een jaar waarin balans, harmonie en liefde centraal staan. Iets waar ik me helemaal in kan vinden. Omdat ik mijn werk zo leuk vind, is het soms moeilijk om de balans te vinden tussen werken en rusten. Ik zeg altijd ‘als ik oud ben kan ik rusten’. Maar dat is natuurlijk onzin, want dan wil ik graag nog meer van de wereld mogen zien hahaha. Net als het delen van liefde. Door iets voor iemand te kunnen betekenen op welke manier dan ook.

 

Goede voornemens

Misschien is dit wel een leuk idee voor een goed voornemen. Om meer liefde te verspreiden, in plaats van iemand een mening op te leggen van een ander. En mensen dood te wensen omdat niet iedereen doet wat velen anderen wel doen. Lijkt me dit voor in het nieuwe jaar een top voornemen; “Let love rule”. Lenny Kravitz zong het al zo prachtig en hele stadia zongen het na. Ik heb gehoord dat we leren door na-apen, dus wat let je.

 

Intentie

Ik heb makkelijk praten aangezien dit het voornemen is waar ik al bij leef. Voor mij is het stukje balans een puntje. Daarom is het mijn intentie dat ik deze harmonie, balans en liefde terug in balans ga brengen in mijn leven. Ik beloof mezelf niks, ik zet geen doel maar wel een intentie. En waarom beloof ik niks of zet ik geen doel? Wanneer het niet lukt omdat ‘het leven gebeurt’ ben ik niet teleurgesteld of heb ik iets voor de rest op mijn ziel afgelegd, maar zal het universum mij helpen met de intentie het te laten slagen, vrijwillig en ongedwongen.

 

Excited

Ik zeg het elk jaar dus ik schrijf het nu ook maar weer op, I’m so excited! Excited wie of wat er op mijn pad mag komen. Welke nieuwe mensen mijn leven mogen verrijken, wat voor mooie werkklussen ik mag gaan doen. Wat voor bijzondere reizen ik weer mag gaan maken en dan bedoel ik niet per se naar het buitenland. Ik fantaseer en visualiseer mijn dingen die ik zou willen bereiken en laat ze vervolgens net zo hard los. Het leuke is dat elk jaar mijn intenties ook verlopen zoals ik ze inzet. Dus ik kan nu alweer niet wachten tot we halverwege het jaar zijn en ik al kan checken of alles loopt zoals mijn intenties ingezet zijn. Oftewel let it go, and go with the flow.

 

Happy New Year

Er is iets magisch aan van oud op nieuw gaan. Het gevoel van nieuwe ronde, nieuwe kansen. Niet weten wat het nieuwe jaar biedt en iedereen gunt elkaar het beste. We zijn dan even één en willen allemaal hetzelfde. Als we, zoals het bijzondere getal van het nieuwe jaar aangeeft, dat dan ook doen, zullen we zeker knallen en wordt het voor een ieder een Happy New Year.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.